TAMMY'S CAFETARIA

TAMMY'S CAFETARIA Voor de lekkere avondtrek!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1029 beoordelingen
17 okt 2021 om 21:11 Vrijdag avond 15 oktober ook eten besteld Helaas moest ik toen een uur en 3 kwartier wachten. Dit vond ik wel heel erg lang. Ondanks dit was het eten goed Bedankt tammy’s
16 okt 2021 om 20:40 4 kip kapsalons besteld maar zat amper vlees op en de kaas was ver te zoeken de rauwkost wat er op zit kan je amper rauwkost noemen een paar blaadjes sla -_-dus denk dat wij niet weer bestellen
15 okt 2021 om 23:01 De gerechten waren erg lekker! Zeer goede hamburger, behoorlijk groot en goed gevuld. Alles was goed warm. Ik vind het alleen toch wel aan de prijzige kant, maar dat is ik zelf voor
13 okt 2021 om 22:07 kapsalon kipshoarma is super lekker
13 okt 2021 om 8:13 Prima royal burger menu met heerlijke raspatat en een lekkere salade erbij. Top
10 okt 2021 om 23:18 Prima eten, goed op tijd geleverd. Mijn puntje is; erg weinig mayo/ pinda saus.
7 okt 2021 om 23:32 Gewoon een prima snack niets mis mee..
6 okt 2021 om 20:54 Eten was iets te laat en sla op de kapsalon was gewoon helemaal vies en bruin. De rest was heerlijk
4 okt 2021 om 22:16 Had aangeslagen ‘geen rauwkost’ maar kreeg wel raukost. Ook niet apart in een zakje maar er helemaal overheen.
30 sep 2021 om 0:05 Snel en warm geleverd, wij hebben enorm lekker gegeten en bestellen hier regelmatig.
22 sep 2021 om 9:48 Snel en warm geleverd! Al vaker besteld bij Tammy’s en nooit slechte ervaringen gehad.
22 sep 2021 om 8:46 De kip was heerlijk en lekker warm